HTML

NETHULLADÉK

itt aztán van minden, mint a bucsuban

Friss topikok

  • Nekrofil Sírásó Phd. (törölt): Te nagyon beteg vagy, igaz? (2012.07.26. 06:30) faszlengetők

Linkblog

A jó öreg fos

2011.11.18. 21:46 nethullladek

Mai hírösszeállításunk  

 

Nem indult el az RTL híradója

A számítógépes rendszer omlott össze. A híreket 48 perces csúszással tudták elkezdeni.
- Ez borzalom bazdmeg. 48 percel később tudtam meg, hogy vv béci és zz jocó új melleket kap
 

Törvénybe írnák, hogy az MSZP is felelős 
az MSZMP által elkövetett bűnökért

Ezt mondaná ki a Fidesz az új alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló jogszabályban.
- Ezt talán nem is kell kommentálni basszátok meg, olyan hülye itt mindenki, hogy olyat én még nem basztam. Fő kőne gyújtani itt ezeket a zintézményeket badzmeg. Ja, bahzdmeg.

Mozognak a Mars dűnéi

Mozognak a Mars dűnéi
A NASA szondájának képeiből kiderült, hogy a bolygón nem csak a könnyebb szemcséjű vörös port képes forgatni a szél.
 
 
 
 
 
 
- Erre rém egyszerű a magyarázat. Marsi Anikó egy reptoid, és ott mozog bazdmeg ezek alatt a szarok allat. Ott gyűjtögeti a híreket az MTI számára. Ez megy még a marson is bazdmeg. Tudom hogy ebben a blogban elég magas az egy főre jutó bazdmegek száma, de akkor is bazdmeg, hát ezzzz irdatlan! Marsi Anikó hempereg a dűnecegik alatt.
 

Megfejtették az antarktiszi hegység titkát

A több kilométer vastag jég alatt egy Alpok nagyságú fiatal lánchegység húzódik.
- Az Alpok alatt egy föld alatti város húzódik, ezt biztos forrásból tudom. Ott élnek a gyíklények, meg az ilyen reptoid faszomok, és ott gyíklényeskednek, aztán ha egy véletlenül felkeveredik ide a civilizációba, akkor bazdmeg mindenki összefossa magát, hogy bazdmeg itt egy gyíkgeci, hát faszom itt élnek alattunk, és tojással szaporodnak, mi meg azt esszük bazdmeg, mert olcsóbb mint a tyúkpicsából kicsapódó tojás, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha kinő a baszott hasában egy baszott gyíkembergeci!
 

Előzetesben a Tiszaújvárosban késelő tini

Egy hónapig tartják fogva. Bűnismétléstől, szökéstől, vagy esetleges elrejtőzésétől tartanak.
- Mert bazdmeg ezeknek mindent szabad, a buzi szülő megveszi a gyereknek a szar ájfont, a szar xisxdkdsdssboksz háromszáznyócvanat, meg még mittudomén mi az anyjuk picsáját nem, és a buzi szülő elmegy dolgozni, és baszik rá hogy mit művel a fostos kölke, aki ilyenkor bekapcsoljajám a pornó csatornát, meg rákeres a késelős öldöklős videókra, hogy akkó ő most megbossszúja a világgal, hogy a szülei fasszopók, de szó szerint is akár! Meg bazdmeg a hülye szülő megveszi a kölkének a kántörsztrájkot, hadd játszon a kis taknyos, ami nem is lenne baj, de bazdmeg meg kőne mondani neki, hogy fiam bazdmeg, azért a való életbe ne késelj mert pofánbaszlak. 
 

Szólj hozzá!

Címkék: a egyik búvópatak lui táján vidékén szolcsvai barlangja (románul: huda papară) torockói hegység legfestőibb alsó szolcsva található.

A bejegyzés trackback címe:

https://nethulladek.blog.hu/api/trackback/id/tr423395066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása