HTML

NETHULLADÉK

itt aztán van minden, mint a bucsuban

Friss topikok

  • Nekrofil Sírásó Phd. (törölt): Te nagyon beteg vagy, igaz? (2012.07.26. 06:30) faszlengetők

Linkblog

Viasat 3-on szopják egymást a kankós hugyos törpék

2012.07.26. 21:52 nethullladek

Na nem tudom, hogy az a néhány látogató valóban olvas-e, vagy csak idekeveredik az idióta google kereséseivel? he geci?! aki tud kommenteljen már, hogy milyen a blog baszod?! ha már ilyen szaftos fincsi anekdotákkal és esszével lepem meg az olvasókat!

Na de van munkám ti köcsögstrici geciinhaláló faszfejek. megyek majd éjszakázni, és beleteszem a faszomat anyátok végbelébe miközben rozsomákok dugnak. megbaszom a faszod. a fasznyílásodba tömöm a saját faszom, majd belepisálok a faszodba, ahonnan a pisavezetéken keresztül az én pisám kerül a te vesédbe. viszont az én pisám fertőző. jó lesz az neked te puporka kis geci? vagy hugyozzak a prosztatádba? oké, te akartad, BELEFOSOK A PROSZTATÁDBA! azt akkor szedheted a prostamol uno-t te kis seggpicsa faszmarok gecisbéka. Szarás után benyúlok jó mélyen, hogy megvan-e még a prosztatám. Múltkor olyat szartam, hogy azt hittem fos, de csak szar volt, elég szarul szartam, de szeretek szarni, szerintem jó. Angelina Jolie megbaszva gyönyörű. Na de Prága telefosott utcái se rondák, csak ne tosznák egymást mindenhol a niggerek. Viasatot nézek, de nem mert hazudok.

1340538653938.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: jog oldal szabályzat információk Linkek Karrier fenntartva. Minden Adatkezelési MTG Sajtóközlemények Press Kereskedelmi play@viasat.hu Viasat Broadcasting Ltd. 2010-2011.

A bejegyzés trackback címe:

https://nethulladek.blog.hu/api/trackback/id/tr554680644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása