HTML

NETHULLADÉK

itt aztán van minden, mint a bucsuban

Friss topikok

  • Nekrofil Sírásó Phd. (törölt): Te nagyon beteg vagy, igaz? (2012.07.26. 06:30) faszlengetők

Linkblog

fosfalvi üzenet érkezett szerkesztőségünkbe

2014.03.05. 20:32 nethullladek

"Mire feszit az a sok kis fasszopo árva pillango:Mivan kis buzik a suliba megy segre pacsi mint a böribe és itt élitek ki magatokat kis csicska sajtos tallérok.Ilyet bazmeg hogy te bele Állsz egy komoly Rapper be ennek ára van . BustÁt szeretik de Titeket anyátok is bedugott a gáztüzhejbe mert kis langyos virslik vagytok.Na ezt szopkodjátok fel kis buzi ferde szájju ratyik. Busta az ász és ez igy marad az szent. Inkább a faszotokat verjétek ki de arra se vagytok gizdák mert azt is ketten csináljátok kis homárok.... Kelemes Meleg karácsonyt nektek kis buzik csak nehogy a meleg gyertyát szopjátok le"

Szólj hozzá!

Címkék: windows középkori öngyújtó könyves budapesten magyarországon finuccsi mintarajziskolában telibebaszlak kiskunvalagi középső appenninek Atlético

A bejegyzés trackback címe:

https://nethulladek.blog.hu/api/trackback/id/tr85844988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása