HTML

NETHULLADÉK

itt aztán van minden, mint a bucsuban

Friss topikok

  • Nekrofil Sírásó Phd. (törölt): Te nagyon beteg vagy, igaz? (2012.07.26. 06:30) faszlengetők

Linkblog

Csillagkaput vett Magyarországtól Izrael!

2012.05.24. 20:36 nethullladek

 http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/24/izraeli_gigamegrendelest_kapott_a_veresegyhazi_ceg/

 

Na szóval bazdmeg, mi a pinám ez már megint? Azt mondja ez az indexgeci hogy 47,6 millárd értékű megrendelést kapott egy magyar cég, ilyen szabadkőműves teszkós kifliért anyjukat eladó izraeliektől. 12 szájbabaszott KÖCSÖG gázturbina fosgenerátor faszomat vettek. Szerintem ebből atomot akarnak gyártani, úgyhogy most fosson az egész világ, mert ezek tuti valami ilyen faszságról álmodoznak, hogy egyszercsak lebaszhassanak egy atombombát, azt verhessék a faszukat, hogy végre bazdmeg nem csak a minket akarnak kiírtani, hanem baszod mi most kiírtunk mindenkit a gedvás faszomba, erre kiverik napi háromszor azt a metélt szabadkőműves dokkmunkás pöcsüket, faszom, hát a kurva anyjukat egytől egyig, AZAZ geci talicskázzátok ide a pénzt, a sok kurva kest, amiből nektek annyi van, és adjátok ilyen gázturbinafejlesztő faszomoknak, nehogy megvegyétek a jó magyar kenyeret, a ribanc kurva anyátokat! De nézem ezt a képet, hát tosszák meg A SZÁJBAKÚRT RIHERONGY ALPÁRI GECIVEL FOGAT MOSÓ ANYJUKAT, HÁT EZ EGY KURVA CSILLAGKAPU!!!

 

na szóval ez egy indexről lopott kép, faszom telibeszarom magasról, a képen látható a csillagkapu, már látom lelki szemeim előtt ahogy a sok holokauszt kárpótlás szünetében gondolnak egyet, hmmm hát MINKET A GOAULDOK IS KI AKARNAK ÍRTANI, HÁT EZ CSÚNYA DOLOG, RASSZISTÁK!!!!! KÁRPÓTLÁST KÖVETELÜNK! Aztán elmennek az Asgardokhoz, akiknek ha van egy kis eszük, szóba se állnak velük, bár félő hogy az egész taurit felrobbantják inkább a gecibe, minthogy találkozzanak ilyen kipás metélt pöcsű buzeránsokkal, nemhogy még tárgyaljanak is velük! hát a kurva anyjukat egytől egyig, HOVA VISZIK EZT A JÓ MAGYAR CSILLAGKAPUT??????? vagyis turulkaput.

 

Szólj hozzá!

Címkék: orbán és meg ő napi ezt hajléktalanok viktort élvezi hatszor basszák

A bejegyzés trackback címe:

https://nethulladek.blog.hu/api/trackback/id/tr404544438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása