HTML

NETHULLADÉK

itt aztán van minden, mint a bucsuban

Friss topikok

  • Nekrofil Sírásó Phd. (törölt): Te nagyon beteg vagy, igaz? (2012.07.26. 06:30) faszlengetők

Linkblog

sziasztok HE

2012.05.03. 21:15 nethullladek

sziasztok! mivel elég rég blogoltam ide, úgy gondolom itt az ideje! Bár faszom se olvassa már el ezt, azért szeretnék mesélni egy történetet, ami a napokban esett meg.

 Éppen egy kutyát basztam, mikor eszembe jutott, hogy milyen lehet amikor a lovak basznak. Mivel különleges telepatikus képességekkel rendelkezem, a kiskutya fasza is felállt. Ekkor jöttem rá, hogy öreg pina vagyok már, és vén picsákat kéne kúrnom kiskutyák helyett. Még gyorsan kivertem egy olyan pornóra, ahol egy kutya nyalja a nőt, majd kimentem a szabadba, és megláttam egy feliratot "baszás kecskével". Ennek nagyon megörültem, már régóta ki szerettem volna próbálni. Betértem a kecskeshopba, ahol kizárólag négerek dugták a kecskéket. Mivel nem vagyok rasszista, gondoltam megbaszok egy terhes kecskét. Ki is fizettem a dugódíjat a pultosnak, majd nekiláttam a reszelésnek. A mellettem lévő fülkében egy kutya baszta a kecskét! Hát én ilyet még nem láttam, muszáj volt kivernem arra is! Bevallom az is felizgatott, hogy szőrös kecskepinát basznak nagyfarkú négerek, na de ez is! Az egyik egyszercsak felkiáltott:"MEGBASZOTT A KUTYÁM!" Valószínűleg az elmeháborodott ekkor jött rá, hogy megbaszta a kutyája. Miután kiélveztem magam, kimentem az utcára, ahol halomra baszták a disznókat. Majd megpillantottam egy újabb hírdetést: "CSIRKE PICSA SZOPKODÁSA INGYEN" na, nem is kellett több, pár perc múlva már szopkodtam a csirke picsát, méghozzá ingyen! Majd jött a házigazda, és közben beöntést adott az egyik csirkének, de nem bírtam magammal, és gyorsan megtosztam! Ekkor jöttem rá nagy ütemes fitymacsattogással, hogy az ökölszexet a csirkék is szeretik! Na de ne szaladjunk ennyire előre, ezek ráadásul baszható rohadt kurvák is, akik csak úgy kotkodácsolnak baszás közben! Ekkor toppant be egy igazi szajha, aki annyit kérdezett:"ha spermiumos kézzel magadba nyúlsz, lehetsz terhes?" hát megmondtam neki, hogy sajnos ezt a pinám se tudja eldönteni, majd rájöttem hogy ez csak egy ugyan olyan nagycsöcsű öreg nő mint a többi, és gyorsan kivertem a látványra. Majd arra gondoltam, mi lenne, ha magamat mellbe kúrnám? Instant merevedést okozott ez is. Ezután jöttem rá, hogy J.W. Armstrong vizeletterápiája szerint a rozsomákokat a legjobb baszni, méghozzá úgy, hogy liternyi gecit lövünk az arcukra. Ekkor jött egy nővér, aki injekciót adott a csiklómba, rettentően fájt, még jó hogy fiú vagyok, a nővér csak egy névjegykártyát hagyott maga után: Dr. Nagyfi Richárd elismert pinacuppogó technikus, és csiklóinjekció beadó szakasszisztens. 

Történt már veletek hasonló?

Szólj hozzá!

Címkék: kis az hogy egy csak de azt előbb hittem kiderült beszartam segglevet eresztettem

A bejegyzés trackback címe:

https://nethulladek.blog.hu/api/trackback/id/tr694487229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása